Денонощен телефон: 0896 787 444

ВИК РЕМОНТИ

ВиК ремонтите се нареждат на първите места в класацията на неприятните ситуации и инцидентите, които изискват спешна и компетентна реакция. Авариите във ВиК системите носят след себе си истински дискомфорт – спиране на вода, липса на топла вода, запушвания и наводнения. Ето защо ние реагираме мигновено на сигнали за проблеми с ВиК инсталацията, защото знаем, че те изискват навременна и професионална намеса, която да предотврати последващи усложнения.

На нас може да разчитате за всякакви дребни или по-мащабни ремонти на бойлери, тоалетни казанчета, ВиК инсталации, отделни елементи, водостоци и други. Не се колебайте да ни повикате, ако забележите някакво отклонение от работата на Вашата ВиК система, защото тези проблеми никога не отшумяват сами.

Нашите водопроводчици са обучени и притежават богат и дълъг опит в разнообразие от спешни и планови ремонти. Ще диагностицират светкавично проблема, ще носят със себе си нужните професионални инструменти, материали и ВиК елементи, с които да подменят остарелите такива, ще извършат допълнителна проверка, за да не се налага повторно повикване. През годините сме работили с всякакъв тип и марка уреди и съоръжения, така че разчитайте да се справим прецизно с възникването най-различни ВиК проблеми.

И още едни плюс да се обърнете към нас – разполагаме с дежурни екипи 24 часа в денонощието.

Професионални ВиК услуги до 40 мин от обаждането Ви

0896 787 444