Денонощен телефон: 0896 787 444

ЗА НАС

Ние сме екип от професионалисти с дълъг опит във ВиК сектора. На нас може да разчитате за разнообразни услуги, включващи планови и аварийни ремонти на многообразие от ВиК системи, прецизно проектиране на цялостни решения и отделни елементи. Ние се грижим топлата и студената вода да стигат до Вас безпрепятствено, защото разполагаме с професионални алпинисти, монтажисти и аварийни техници, които са на разположение за Вашите нужди през цялото денонощие. Портфолиото ни от услуги включва изграждане на отоплителни системи, отпушване на водосточни тръби, канали, улуци, мивки и тоалетни.

Какво може да очаквате от нас?

Компетентност, бързина, професионализъм, стриктно спазване на уговорените срокове, чистота след извършване на ремонтите. Всички материали и артикули, с които работим, са произведени от доказани световни компании в сферата на ВиК сектора и са сертифицирани за качество. Ние знаем, че ремонтът на ВиК инсталацията е неприятност за всяко домакинство или бизнес, но е и необходимост. Затова гарантираме за нашите услуги и вършим работата си така, че да не се налага повторно посещение.

Отнасяме се с професионална сериозност към всички възникнали аварийни ситуации и затова можете да разчитате, че ще реагираме светкавично – до 40 минути след обаждането Ви, независимо в какъв час от денонощието ще ни потърсите. Уверете се сами!