Денонощен телефон: 0896 787 444

ОТПУШВАНЕ

Запушването на канал вещае сигурни и дългосрочни проблеми, ако не се вземат компетентни мерки навреме и без да се чака ситуацията да стане критична. Безспорно това е едно от най-неприятните неща, които могат да се случат в дома, хотела, офиса, ресторанта. Понякога не е достатъчно да се справите с подръчни средства или отпушващи препарати, защото те решават проблема само временно.

Как можете лесно да познаете запушен канал? Видимо водата се отчита по-бавно, той излъчва неприятна миризма, каналът връща вода или мръсотия. А всичко това не е за подценяване, защото крие реални здравословни рискове за Вас и Вашите близки или колеги.

Решението е наистина елементарно – обадете ни се. Ние сме на линия 24 часа в денонощието и можем да реагираме буквално до минути, защото разполагаме с дежурни екипи професионалисти. Имаме специализирано оборудване и специалисти, които могат да открият и отстранят запушването бързо и безкомпромисно. Ремонтираме всевъзможни видове канали – от d50 до d800 и с дължина до цели 28 метра на PVC или каменинови тръби. Може да се възползвате още от услугите за отпушване на вертикални и хоризонтални щрангове, миялни машини, мивки, вани, перални и тоалетни. Ще подходим с необходимата прецизност, бързина и професионализъм, а след нас ще оставим чисто.