Денонощен телефон: 0896 787 444

Отпушване на водосточни тръби

Запушването на водосточните тръби често е игнориран проблем, защото се случва извън дома или сградата. Случва се нерядко и да не забележите запушването, доколкото то не влияе на ежедневните Ви нужди от вода. Това може да Ви създаде много бъдещи проблеми, които ще установите едва когато вече е късно и пораженията върху сградата са факт.

Функцията на водосточните тръби е да отвежда безопасно водата от улуците далеч от стените, основите и покрива на постройката. За да изпълняват безпрепятствено тази задача, тръбите трябва да са чисти. Силният вятър, пороите, различни фактори, като мръсотията в градовете, са отговорни за запушването на тръбите. В тях се събират листа, мръсотия и постепенно водосточните тръби се запушват. Така водата си намира нов път и обикновено той е по фасадата на сградата, а това неминуемо рефлектира върху нея, защото влагата е пагубна и може да донесе дългосрочни и скъпи щети върху здравината ѝ.

Не чакайте този момент. Ние разполагаме с дежурни екипи обучени алпинисти и необходимото специфично оборудване, с което да почистим и отпушим водосточните тръби, независимо дали се касае за PVC тръби, каменинови, чугунени или ламаринени тръби. Доверете се на дългия ни опит и бързата ни реакция, защото това е опасна и трудоемка работа, която крие рискове за непрофесионалисти.

Професионални ВиК услуги до 40 мин от обаждането Ви

0896 787 444